KAUNIS ARKI

Poimi vinkit kampaajan tekemän hiusvärin ylläpitoon kotioloissa ja tutustu etäarjen pikakaunistajiin. Piristä videoneuvottelujasi tai teams-juhlia helpoilla kampauksilla.
Kaunista arkea!

NÄIN PUHDISTAT HIUKSISTA MINERAALIJÄÄMÄT JA KIRKASTAT VAALEAN HIUSVÄRIN HETKESSÄ

Teimme Vilmalle hiuksia kirkastavan puhdistuskäsittelyn CUTRIN AINOA Mineral Remove Shampoon avulla. Vaaleiden hiusten luonnollinen vivahde korostuu kauniisti, kun hiuksista poistuvat ei toivotut keltaisuus ja vihreys. Myös väri- ja kiharakäsittelyt onnistuvat toivotusti, kun puhdistat hiukset ensin mineraaleista. Lue lisää täältä

 1. Kostuta hiukset lämpimällä vedellä pesualtaalla. Purista enin vesi hiuksista pois.
 2. Levitä CUTRIN AINOA Mineral Remove Shampoo kauttaaltaan tyvestä latvaan ja vaahdota kevyesti.
 3. Anna vaikuttaa 5-10min.
 4. Lisää vettä hiuksiin, vaahdota, pese ja huuhtele.
 5. Purista enin vesi pois ja levitä tehohoito. Vaikutusaika 5-10min. Huuhtele.
 6. Kuivaa ja muotoile hiukset.

VIRKISTÄ HIUSVÄRISI SÄVYTTÄVILLÄ TUOTTEILLA

CUTRIN AURORA Color Care -sarjan sävyttävillä shampoilla ja hoitoaineilla ylläpidät hiusväriäsi kampaamokäyntien välissä. Runsaspigmenttiset tuotteet säilyttävät hiusvärien hehkun kauniina pitkään. Sarjasta löydät kauniit sävyt vaaleiden ja pastellisten sävyjen ylläpitoon, keltaisuuden taittoon sekä ruskeiden ja punaisten sävyjen syventämiseen. 100% vegaaniset koostumukset.

Ihana uutuus CUTRIN AURORA CC Silver Mousse on sävyttävä volyymivaahto vaalennetuille, luonnostaan vaaleille ja harmaille hiuksille. Vaahto antaa hiuksille volyymia ja kevyttä rakennetta sekä taittaa keltaisuutta. Hiukset saavat kauniin hopean hohteen. Levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ja föönataan tai annetaan hiusten kuivua luonnollisesti.

PAREMMAT PONNARIT

Katso CUTRIN-kouluttajien ponnarivinkit piristämään arkilookiasi. Kestävän ponnarikampauksen salaisuus on hyvä pohjustus. CUTRIN MUOTO -sarja on suunniteltu pohjoismaisen hennon hiuksemme eritystarpeisiin. Tuotteet antavat volyymia ja tarpeeksi hienojakoista kiinnitystä, poistavat sähköisyyttä ja taltuttavat pörröisyyttä sekä antavat kampaukselle pitoa koko päiväksi.

 1. Kosteuta hiukset AINOA Moisture -hoitosuihkeella.
 2. Pyyhekuivaan hiukseen suihkutetaan MUOTO Iconic Multisprayta, joka antaa volyymia ja ryhtiä. Monitoimisuihke sopii hentojen hiusten muotoiluun aina luonnollisesta arkityylistä viimeisteltyihin kampauksiin. Toimii niin rullakampauksen pohjustukseen kuin föönaukseenkin. Kerrostamalla eri muotoilutuotteita saat lisättyä hiukseen rakennetta ja volyymia, hiuksista tulee paksumman oloiset. Tarvittaessa lisää tuuheutta antavat MUOTO Light Volumizing Mousse, MUOTO Strengthening Mousse.
 3. Hiukset föönataan kuiviksi pyöröharjaa käyttäen ja suoristetaan vain latvat, jotta ei litistetä hiusta raudalla.
 4. Tee hiuksiin osioittain kiharoita puikoilla, näin maksimoit hiusten tuuheuden. Suihkuta kiharoihin lisää MUOTO Iconic Multisprayta, niin saat napakamman pidon kiharoille ja napakkuutta kiharruspuikon alle. Suihkuta myös MUOTO Volumizing Dry-Shampoota tyvestä latvaan, niin saat rakennetta hienolaatuiseen hiukseen ja hius pysyy kampauksella paremmin. Ylimääräinen kuivashampoo harjataan pois.
 5. Muotoiluun käytetään MUOTO Soft Spray Wax -sprayvahaa, joka on ihanteellinen pitkille hiuksille. Tuote poistaa sähköisyyttä ja antaa pohjan hiusten muotoilulle päälaella (nypytys ja löysennykset).
 6. Kampauksen kiinnittämiseen suosittelemme vahvaa ja nopeasti kuivuvaa hiuskiinnettä, kuten MUOTO Strong Instant Hairspray, joka on ihanteellinen viimeistelykiinne hennoille hiuksille. Lisää volyymia ja tyvialueen kohotusta saat MUOTO Strong Volume Hairspraylla.
 7. Muista myös MUOTO Humidity Shield -kosteussuojasuihke, joka auttaa suojaamaan kampausta haastavissakin sääolosuhteissa.
 8. Tuoksuttomat vaihtoehdot löydät VIENO-sarjasta.

PYÖRITETTY PYSTYNUTTURA

Kampauksen ja ponnarin yhdistelmä. Pyöritetään hius banaaninutturatekniikalla ylhäältä alas ja kiinnitetään pinnien avulla. Loput hiuksista jätetään ponnariksi.

HELPPO JA RENTO SOLMUKAMPAUS

Hiukset jaetaan kahteen osaan ja tehdään hiuksista solmu. Pitkät latvat piilotetaan solmun sisään pinnillä tai jätetään auki. Solmu toimii erityisen hyvin luonnonkiharassa sekä ”kakkospäivän kampauksena”

PUOLIPONNARI BOHO-HENGESSÄ

Kurita vallaton hiuspehko! Tee puoliponnari, peitä halutessasi hiuslenkki pyörittämällä pieni osa hiuksista lenkin ympärille ja kiinnitä pinneillä. Solmi ponnari nahkanarulla ja kiedo narun päät ristikossa ponnarin ympärille. Venytä/löysytä hiuksia ulos ristikosta. Ihanteellinen vahvaan hiukseen ja toimii myös kokopään ponnarissa. Ponnari on helposti muokattavissa kampaukseksi kieputtamalla nyöritetty ponnari ylös nutturalle ja kiinnittämällä se pinneillä.

HUIVIPONNARI

Huivilla näyttävyyttä ponnariin ja piristystä päivän asuun. Tee ponnari, solmi ponnari ohuella huivilla ja kieputa huivia ponnarin ympärille ristikossa. Jätä huivin päät roikkumaan vapaasti tai solmi ne rusetille. Löysytä hiuksia reilusti ulos ristikosta. Kasvata kampauksen volyymia löysyttämällä hiuksia myös päälaelta. Voit myös tehdä ponnarista tiukemman version ja nyörittää huivin tiiviisti ponnarin puoleen väliin. Lisää halutessasi ripaus kimallusta, pyörittämällä huivin mukana kultalankaa. Kokeile erilaisia huiveja!

CUTRIN X BRAIDINGBAD – HELPOT LETIT ARKEEN

Tee helpot letit Braidingbadin Helin opastuksella. Pohjusta ja viimeistele CUTRIN MUOTO -sarjan hentojen hiusten muotoiluun ja pohjoisiin oloihimme kehitetyillä täsmätuotteilla.

Lisää lettivinkkejä Instagramissa @braidingbad

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin