CUTRIN MUOTO Extra Strong Hairspray 100 ml

Erittäin voimakas hiuskiinne

Kuvaus

CUTRIN MUOTO erittäin voimakas hiuskiinne antaa pitkäkestoista ja erittäin voimakasta pitoa ja sädehtivän kiillon. Maksimaalista tukea ja kontrollia.

Käyttöohjeet

Suihkuta tasaisesti kuiviin hiuksiin 25cm etäisyydeltä.

Ainesosat

C0322 INGREDIENTS/COCTAB: ALCOHOL DENAT., BUTANE, PROPANE, ISOBUTANE, ACRYLATES COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL METHICONE, TRIETHYL CITRATE, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, PANTHENOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED EXTRACT, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, XYLITOL, BETULA ALBA JUICE, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, CHLORPHENESIN, BHT.AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Ominaisuudet

Valmistusmaa

Kierrätysohjeet

Aerosolipullo on valmistettu metallista ja se soveltuu metallinkeräykseen, mikäli pullo on täysin tyhjä. Jos pullo hölskyy, sen sisällä on vielä ponnekaasua, ja tällöin tuotepakkaus käsitellään vaarallisena jätteenä. Korkki ja suutin on valmistettu muovista ja ne voi laittaa muovinkierrätykseen. Irrota korkki ja suutin ja laita kappaleet muovipakkauskeräykseen.

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen joka arvostelee “CUTRIN MUOTO Extra Strong Hairspray 100 ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.