Saatavana verkosta

www.lyko.fi ja www.sokos.fi

Lisäksi hyvin varustellut parturi-kampaamot ja apteekit sekä Sokos tavaratalot, Prisman kampaamot ja Hiustalo.

VÄHEMMÄN AINESOSIA, ENEMMÄN LUONNOLLISTA HYVINVOINTIA

Luonnostaan hellävarainen CUTRIN VIENO on hajusteeton hoito- ja muotoilusarja herkän hiuspohjan tarpeisiin. Hoitotuotteet sisältävät pohjoista lähdevettä, pohjoisen luonnon hiuspohjaa rauhoittavaa tupasvillauutetta sekä tehokkaasti kosteuttavia aktiiviaineita, jotka ravitsevat sekä hiuksia että hiuspohjaa ilman ylimääräisiä ainesosia.

Vähemmän hajusteita, enemmän kunnioitusta yksilön ja ympäristön herkkyyksille

CUTRIN VIENO on markkinoiden ensimmäinen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa yhteistyössä kehitetty tuotesarja herkän hiuspohjan tarpeisiin. Tuotesarja on kantanut liiton yhteistyömerkkiä jo yli 20 vuoden ajan. Sarjan hajusteettomat tuotteet sopivat useimmille hajusteallergikoille ja tuoksuyliherkkyydestä kärsiville. Tuotesarja kehitetty ja testattu Suomessa. Hoitotuotteet on valmistettu Suomessa.

 

 

HELLÄVARAINEN LUONNOSTAAN

Voimaa pohjoisesta luonnosta, vastuullisesti.

Uniikki luontomme tarjoaa puhtaita raaka-aineita, joita ei löydy muualta maailmasta. Lyhyen, mutta intensiivisen kasvukauden aikanaluontomme antimiin tiivistyy runsas määrä ravinteita, vitamiineja ja tehoaineita, jotka ovat luonnostaan oikeanlaisia suojaamaan ja hoitamaan myös hiuksia.

CUTRIN on edelläkävijä pohjoisen luonnon raaka-aineiden hyödyntämisessä. Käytämme tuotteissamme kestävillä tavoillakerättyjä pohjoisen luonnon raaka-aineita, joista monet saadaan elintarvike- ja puuteollisuuden sivutuotteina.

CUTRIN VIENO hoitotuotteiden sisältämä pohjoinen lähdevesi hellii hiusta ja hiuspohjaa; tupasvillauutteen sisältämät suojaavat polyfenolit, kosteuttavat sokerit ja ravitsevat mineraalit auttavat suojaamaan hiuspohjaa sekä rauhoittamaan ja kosteuttamaan sitä hellävaraisesti.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin