Syys-talvikaudella 2022/2023 muodissa jatkaa jo tälläkin hetkellä suosiossa olevat värisävyt: vaaleat mutta myös punaiset ja ruskeat. Muutos on tapahtumassa kuitenkin värien intensiivisyydessä ja vivahteissa.

Hyvänä esimerkkinä voidaan mainita kuparin sävyt. Pienin askelin asiakkaamme ovat hyväksyneet lämpimien kullanvaaleiden värien joukkoon pehmeät kullan ja vaaleat kuparit, esimerkkinä aprikoosin sävy. Sama on tapahtumassa kuparin sävyille.

Luonnollisten pehmeiden kuparisävyjen joukkoon on liittynyt intensiiviset ja värikylläiset oranssit ja punaiset. Kupareja ja punaisia värejä tullaan näkemään syksyn ja talven aikana entistä tummempia ja intensiivisempinä. Tuttujen värisävyjen matka siis jatkuu, mutta niiden joukkoon hyväksytään nyt enemmän variaation mahdollisuuksia.

Positiivinen energia on kauden pääteema, joka heijastuu näkemiimme sävyihin. Värejä on runsaasti kaikkialla – kodin sisustuksessa, vaatteissa ja meikeissä. Positiivisuus ja energisyys inspiroivat myös hiusvärimuotia.

Hiustenväreissä korostuu värihiusten helppohoitoisuus ja niin sanottu värin istuvuus syntyvään tyvikasvuun nähden ja ihonväriin nähden. Luonnostaan punertavia hiuksia matkivia värejä suositaan, mutta myös kirkkaampia lämpimän kuparin ja punaisen sävyjä nähdään aiempaa enemmän.

Globaalit muodin kokoelmat havainnollistavat ja selittävät värin luonnetta viittaamalla lisäksi paikallisen luonnon kauneuteen ja ympäröivään energiaan. Niinpä paikalliset perinteet, asut, astiat, koristeet ja maalaukset vilahtelevat värejä joihin voidaan viitata, kun puhutaan tämän kauden muotiväristä. Näin on myös Cutrinin kauden värien kommunikoinnin kanssa.

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin