BIO+ TEHO JONKA TUNNET

Ainutlaatuiset ja tutkitusti tehokkaat CUTRIN BIO+ -tuotteet tarjoavat ratkaisun kaikkiin yleisimpiin hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseeseen, kuivuuteen, kutinaan ja hiustenlähtöön. Lopputuloksena hyvinvoiva hiuspohja sekä vahvemmat ja elinvoimaisemmat hiukset.

CUTRIN BIO+-tuotteet ovat 100% vegaanisia ja ne on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.

BIO+ -tuotteet on dermatologisesti testattu ja niiden teho on todistettu ulkopuolisissa tutkimuslaboratorioissa.

Ainoa hiusten ja hiuspohjan tuotesarja,
josta löytyy ratkaisu yleisimpiin hiuspohjan ongelmiin.

BIO+ SOOTHING CARE

Kuivuus, kutina ja herkkyys

CUTRIN BIO+ Soothing Care -sarjan Hydra Balance -tuotteet puhdistavat, rauhoittavat ja suojaavat kuivaa hiuspohjaa. Ainutlaatuisen Cutrin Hydra Shield™ -teknologian teho perustuu puhtaisiin aktiiviaineisiin: kotimaiseen kauraöljyyn, keramideihin sekä kasvipohjaisiin kosteuttaviin ainesosiin.

BIO+ RE-BALANCE

RASVOITTUVA HIUSPOHJA JA HIUKSET

CUTRIN BIO+ Balancing Care -linja tukee hiuspohjan luonnollista kosteus-öljytasapainoa ja saa hiukset tuntumaan raikkailta ja ilmavilta. Tuotteet sisältävät pohjoisen luonnon pakuri- ja kuusenoksatyviuutteita, sellerinsiemenuutetta ja kasviperäisiä kosteuttavia tehoaineita.

BIO+ Anti-Dandruff Care

HILSEEN HOITOON

CUTRIN BIO+ Anti-Dandruff Care -linjan tuotteet puhdistavat ja tasapainottavat tehokkaasti hilseestä, punoituksesta ja kutinasta kärsivää hiuspohjaa. Tuotteiden sisältämässä Cutrin Pure Protection™ -teknologiassa yhdistyy pohjoisen luonnon männynkaarnauute, piroktoniolamiini sekä sellerinsiemenuute.

BIO+ Hair Strength

NAISTEN OHENEVILLE HIUKSILLE JA HIUSTEN KASVATUKSEEN

CUTRIN BIO+ Hair Strenght -linja sisältää puhdistavat ja energisoivat tuotteet naisille, jotka kärsivät ohenevista hiuksista ja/tai kasvattavat hiuksia. Cutrin Hair Vitality™ -teknologia saa tehonsa kotimaisesta kauraöljystä, F-vitamiinista ja Anagain® aktiiviaineesta.

BIO+ Hair Energy

MIESTEN ENNENAIKAISEEN HIUSTENLÄHTÖÖN

CUTRIN BIO+ Hair Energy -linjan Energy Boost -tuotteet puhdistavat, energisoivat ja auttavat taistelemaan miesten ennenaikaista hiustenlähtöä vastaan. Tehokkaan Cutrin Recharge Energy™ -teknologian toimivuus perustuu pohjoisen luonnon männynkaarnauutteeseen sekä Procapil® ja Redensyl® -yhdisteisiin.

BIO+ Detox

HIUSPOHJAN KUORINTA

Kevyesti kuoriva CUTRIN BIO+ Detox Scalp Treatment hoitonaamio soveltuu kaikentyyppisille hiuspohjille. Se voidaan integroida osaksi hiustenhoitorutiinia tukemaan ja vahvistamaan muiden BIO+ -tuotteiden tehokkuutta. Patentoitu koostumus sisältää katajanversouutetta ja piroktoniolamiinia.

VOIMAA POHJOISESTA LUONNOSTA. VASTUULLISESTI. 

CUTRIN on edelläkävijä pohjoisen luonnon raaka-aineiden hyödyntämisessä. Uniikki luontomme tarjoaa puhtaita raaka-aineita, joita ei löydy muualta maailmasta. Lyhyen, mutta intensiivisen kasvukauden aikana luontomme antimiin tiivistyy runsas määrä ravinteita, vitamiineja ja tehoaineita, jotka ovat luonnostaan oikeanlaisia suojaamaan ja hoitamaan myös hiusta.

Käytämme tuotteissamme kestävillä tavoilla kerättyjä pohjoismaisia raaka-aineita, joista monet saadaan elintarvike- ja puuteollisuuden sivuvirroista. CUTRIN BIO+ -tuotteiden ainesosista yli 90% on luonnollista alkuperää. Kaikki sarjan tuotteet ovat myös 100% vegaanisia.

Viimeisimmät BIO+ ulkopakkaukset on valmistettu FSC® sertifioidusta kartonkimateriaalista (FSC® N003588). Tällä varmistetaan, että puupohjainen materiaali tulee metsistä, joita hoidetaan vastuullisesti ympäristön kannalta tarkoituksenmukaisella ja yhteiskunnallisesti hyödyllisellä tavalla. BIO+ hoitoainetuubit on osittain valmistettu kierrätysmuovista ja uudet 250 ml ja 100 ml BIO+ pullot on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista. Kaikki pakkauskomponentit ovat kierrätettäviä.

Luonnon tehoaineet

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Ainutlaatuiset ja tutkitusti tehokkaat CUTRIN BIO+ -tuotteet tarjoavat ratkaisun kaikkiin yleisimpiin hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseeseen, kuivuuteen, kutinaan ja hiustenlähtöön.  Lopputuloksena hyvinvoiva hiuspohja sekä vahvemmat ja elinvoimaisemmat hiukset.

Tutkimusten mukaan 100 % testanneista suosittelisi tai ostaisi CUTRIN BIO+-tuotteita hiuspohjan hoitoon*. Siksi tarjoamme tuotteille 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen BIO+-tuotteen toimivuuteen, korvaamme tuotteen.

*EN913_01 REPORT OF EFFICACY/ ASSESSMENT OF THE EFFICACY SKIN MOISTURE 2022

Tyytyväisyystakuu

Huomio!

×

Tätä tuotetta ei voi lisätä enempää ostoskoriin