CUTRIN AAVA Hydrating Care Spray 200ml

Syväkosteuttava hoitosuihke

Kuvaus

CUTRIN AAVA kosteuttava ja suojaava hoitosuihke tarjoaa selvitystehoa ilman latistavaa vaikutusta. Hydra Protection Complex ja sen sisältämä hyaluronaatti kosteuttavat, auttavat suojaamaan hiuksia lämmöltä ja pitävät hiukset sileinä. Sisältää UVA- ja UVB -suojan hiuksille.

Käyttöohjeet

Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Ei huuhdella.

Ainesosat

A1022 INGREDIENTS/COCTAB: AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, VP/METHACRYLAMIDE/VINYL IMIDAZOLE COPOLYMER, POLYQUATERNIUM-16, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CETRIMONIUM CHLORIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTHENOL, SACCHARIDE ISOMERATE, FRUCTOSE, PROPANEDIOL, QUATERNIUM-95, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CITRATE, SODIUM HYALURONATE, POLYPORUS UMBELLATUS EXTRACT, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, ISOEUGENOL, LINALOOL. AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT, TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.

Kierrätysohjeet

Pullo on tehty muovista. Irrota pumppu pullosta ja laita pullo muovipakkauskeräykseen. Pumppu on tehty pääosin muovista. Irrota pumpun osat toisistaan ja laita ne muovipakkauskeräykseen.